УЗД - надійний метод діагностики

УЗД - надійний метод діагностики

🧑‍⚕️ Ультразвукова діагностика — один із найбільш розповсюджених методів дослідження внутрішніх органів та тканин. УЗД є необхідною складовою багатьох медоглядів: від звичайної довідки про здоров’я до контролю лікування онкологічних захворювань після терапії.

🤔 Ультразвукова діагностика застосовується настільки повсюдно, що може виникнути питання: чи справді цей метод безпечний?

🩻 Відповідаємо. При УЗД для візуалізації внутрішніх тканин використовуються ультразвукові високочастотні хвилі. Як висновок, лікар у реальному часі отримує зображення того, що відбувається в тих чи інших органах.

🛡️ Ультразвук є абсолютно безпечним. На відміну від, наприклад, рентгенівського обстеження, при УЗД не застосовується випромінювання, що може мати негативний вплив на організм.

🩺 УЗД — це безпечно і не боляче. Навіть якщо ваша дитина почуває себе добре і розвивається відповідно до віку, необхідно зробити УЗД, щоб переконатися в тому, що немає аномалій будови внутрішніх органів, які можуть ніяк себе не проявляти.

🧸 У Маминому Домі ви можете пройти УЗД-скринінг як для дітей, так і для дорослих. Чекаємо у будь-який день, навіть у неділю.