Давайте поговоримо про гігієну у дівчат 👧✨

Давайте поговоримо про гігієну у дівчат 👧✨

👧✨ У поліклініці Мамин Дім ми розуміємо, як важливо забезпечити здоров’я та комфорт наших маленьких пацієнток. Дотримання правил гігієни з раннього віку допомагає уникнути багатьох проблем і забезпечити здоровий розвиток дитини. Тому наші дитячі гінекологи хочуть поділитися з вами кількома важливими порадами щодо гігієни дівчаток:

🔹 Щоденне підмивання: Щоденна гігієна є запорукою для запобігання інфекцій. Втім, без рекомендації лікаря не слід використовувати для інтимної гігієни рослинні настої, дезінфікуючі речовини чи хімічні антисептики.
🔹 Правильний вибір та регулярна зміна білизни: Обирайте для дитини натуральну білизну з бавовни. Уникайте тісних трусиків, які можуть спричинити подразнення та дискомфорт. Також, обов’язково поясніть дитині важливість щоденної зміни білизни.
🔹Особливий догляд під час менструації: Коли настане час, розкажіть доньці про особливості дотримання гігієни під час менструації. Дитячі гінекологи Маминого Дому також радять ознайомитися з сучасною літературою для батьків, що допоможе обговорити усі делікатні питання, підібрати прості та зрозумілі слова.
🔹Регулярні медогляди: Важливо регулярно відвідувати дитячого гінеколога, аби попередити розвиток можливих захворювань.

👩‍⚕️ У Маминому Домі наші дитячі гінекологи завжди готові надати детальні рекомендації з гігієни та відповісти на всі ваші питання. Ми знаємо, як створити комфортну і довірливу атмосферу, де ваша дитина почуватиметься захищеною та зрозумілою.

🧸 Наша мета – допомогти вам піклуватися про здоров’я вашої дитини та навчити її правильним гігієнічним звичкам. Звертайтеся до поліклініки Мамин Дім, ми завжди поруч, щоб підтримати вас та вашу родину. 💙